Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Agim Çeku ka ftuar sot serbët e Kosovës që të mos i frikësohen pavarësisë së Kosovës dhe të kthehen në shtëpitë e tyre, pasi Kosova është edhe e tyre. Ai tha se "në Kosovë do të mund të jetojnë mirë, të lirë dhe në mënyrë krenare". Këto komente zoti Çeku i bëri gjatë vizitës në fshatin Mushnikovë afër Prizrenit, ku banon popullatë e përzier.
XS
SM
MD
LG