Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu dekretoi si datë të fundit për zgjedhjet vendore 18 shkurtin e 2007-ës.
Kryetari i Komisionit Zgjedhor Çlirim Gjata, tha se koha është minimale por gjithsesi do të përgatitet infrastruktura zgjedhore.
Pas dekretimit të datës 18 shkurt, puna tashmë i takon Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve për të përgatitur listat dhe kutitë e votimit.
XS
SM
MD
LG