Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në Kosovë po qëndron një delegacion i lartë i NATO-s, me në krye komandantin suprem, gjeneralin amerikan John Craddock dhe komandantin e forcave amerikane në Evropë, admiralin Henry Ulrich. Gjatë kësaj vizite njëditëshe, ata do të vizitojnë trupat paqeruajtëse në përbërje të KFOR-it dhe do të takohen me kryeministrin e Kosovës, Agim Çeku. Vizita e sotme e gjeneralit Craddock në Kosovë është e para në cilësinë e komandantit suprem të NATO-s, që prej se është emëruar në këtë post.
XS
SM
MD
LG