Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioneri i BE-së për Zgjerimin Oli Rehn ka thënë se zgjidhja për statusin e Kosovës duhet të jetë politikisht dhe legalisht e qartë, dhe të mundësojë marrëdhënie kontraktuale ndërkombëtare.
"Kosova po lëviz drejt momentit kritik. BE-ja dëshiron të sigurojë që procesi i statusit të jetë i suksesshëm dhe të çojë tek një zgjidhje e qëndrueshme për Kosovën", ka thënë Rehn.
Ai ka shtuar se "kjo zgjidhje duhet të jetë e qartë dhe të caktojë një vizion për zhvillimin e ardhshëm të Kosovës".
XS
SM
MD
LG