Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia njoftoi se ka marrë informacione nga burime të jashtme që sugjerojnë se terroristët planifikojnë ta sulmojnë sistemin e transportit publik në Rusi.
"Ministria e Mbrojtjes e Rusisë i ka marrë masat e duhura për t'i mbrojtur hapësirat e rëndësishme ushtarake, shtetërore dhe ndërtesën e qeverisë, ndërsa forcat e armatosura do të vazhdojnë të operojnë normalisht", tha ministri i Mbrojtjes Sergei Ivanov.
XS
SM
MD
LG