Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeminsitri i Kosovës, Agim Çeku tha se qytetarët serbë kanë rast që të shkëputen nga e kaluara, derisa votojnë në zgjedhjet parlamentare. Në këtë kuadër, zoti Çeku i deklaroi agjencisë AP se beson se "qytetetarët serbë kanë një rast ideal të zgjedhin ndërmjet së kaluarës dhe të ardhmes dhe të votojnë për ato forca demokratike që shohin kah e ardhmja e jo e kaluara, për tu dhënë shtetasve serbë një perspektivë evropiane". Ai mëtutje tha se pret që procesi për zgjidhjen e statusit të Kosovës prej sot "do të vazhdoj me dinamikën e planifikuar".
XS
SM
MD
LG