Ndërlidhjet

GJENEVË


Agjencia e Kombevev të Bashkuara për Refugjatë, UNHCR, thotë se 17 palestinezë janë rrëmbyer sot në Bagdad nga persona të armatosur në një shtëpi që shfrytëzohej nga kjo agjenci. Zëdhënësi Ron Redmond tha se personat e armatosur ishin të veshur me uniforma të policisë së Irakut. Ai, mëtutje, tha se afro 15 mijë palestinezë, që jetojnë në Irak ishin caqe të rrëmbimeve, të keqtrajtimit dhe të vrasjeve.
XS
SM
MD
LG