Ndërlidhjet

STRAZBUR


Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës diskuton sot në Strazbur për hartimin e një rezolute për Kosovën, në të cilën vlerësohet se pavarësia e kushtëzuar është zgjidhja e cila ofron më së shumti gjasa për paqe dhe stabilitet afatgjatë në Kosovë dhe rajon. Për të folur rreth kësaj rezolute janë paraqitur më shumë se 80 pjesëmarrës.
Sot parlamentarëve të Këshillit të Evropës do t'u drejtohet i dërguari për statusin Martti Ahtisaari, i cili për herë të parë do të flasë rreth raportit të tij për Kosovën.
XS
SM
MD
LG