Ndërlidhjet

STRASBOURG


Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës sot do të diskutojë për kërcënimet ndaj gazetarëve dhe përhapjen e AIDS-in në Evropë. Parlamentarët do ta shqyrtojnë raportin, në të cilin shprehet brengosje për numrin e madh të sulmeve ndaj gazetarëve, si dhe rrezikimin e jetës së tyre dhe të lirisë së shprehjes.
XS
SM
MD
LG