Ndërlidhjet

BUKURESHT


Ekspertët kanë paralajmëruar se rikthimi i dimrit në Rumani mund t'i rrezikojë shpezët e rralla që jetojnë në Deltën e Danubit. Meteorologët presin që në ditët e ardhshme temperaturat të bien nën zero, gjë që mund të rrezikojë speciet e rralla të pelikanëve dhe kormoranëve që jetojnë në moçalet e deltës, e cila konsiderohet si rajoni me biodiversitetin më të madh në Evropë.
XS
SM
MD
LG