Ndërlidhjet

VJENË


I dërguari i posaçëm për statusin e Kosovës Martti Ahtisaari e shpalos nesër në Vjenë propozimin e tij për statusin final të Kosovës. Prezantimin e planit, Ahtisaari e bënë para përfaqësuesve të vendeve anëtare të Grupit të Kontaktit, ndërsa takimi do të zhvillohet prapa dyerve të mbyllura.
Më 2 shkurt ndërkaq Ahtisaari do t'ua prezantoj planin e tij Prishtinës dhe Beogradit. Sipas zëdhënëses së tij, Hua Jiang, Ahtisaari do t'i inkurajoj të dyja palët për negociata dhe diskutime të mëtutjeshme pas shpalosjes së planit.
XS
SM
MD
LG