Ndërlidhjet

BEJRUT


Në Bejrut është hequr ora policore, por shkollat dhe universitetet janë të mbyllura, pasi dje nga përljeshjet ndërmjet sunitëve dhe shiitëve u vranë së paku katër vetë dhe shumë të tjerë u plagosën.
Këto përleshje kanë shtuar frikën nga sulmet sektare. Ora e mbrëmshme policore ishte e para e këtij lloji prej vitit 1990, kur përfundoi lufta 15 vjeçare civile.
XS
SM
MD
LG