Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sektori për Sigurinë e Brendshme në Kosovë publikon sot raportin mbi fakorët që kërcënojnë situatën e përgjithshme të sigurisë. Në raportin e fundit të këtij sektori të vitit të kaluar, është arritur përfundimi se mungesa e një ekonomie të qëndrueshme dhe papunësia janë dy faktorët kryesorë që kanë krëcënuar më së shumti sigurinë. Sektori për Sigurinë e Brendshme është formuar në vitin 2005 dhe për synim ka përballjen me sfidat në përmirësimin e gjendjes së sigurisë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG