Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i zyrës për informim i qeverisë së Serbisë, Sërgjan Gjuriq ka kërkuar nga i dërguari i Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari që të shpjegoj se përse propozimin e tij po e sjell në Beograd para formimit të qeverisë së re. Mëtutje, zoti Gjuriq është shprehur se "sipas të gjitha gjasëve, Ahtisaari është parimor në dy gjëra: që në Serbi të provoj eksperimente dhe të bëjë precedente, e njëherësh me këmbëngulje u shmanget shpjegimeve përse vepron kështu", tha zoti Gjuriq.
XS
SM
MD
LG