Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni ndërkombëtar paqeruajtës në Kosovë, KFOR, që udhëhiqet nga NATO-ja dhe policia vendëse e ndërkombëtare i kanë siguruar sot qytetarët e Kosovës se gjendja e sigurisë do të mbahet nën kontroll, pavarësisht nga pakënaqësitë eventuale të individëve apo të grupeve të caktuatra të njerëzve me propozimin e Martti Ahstisarit për statusin e Kosovës. Në takimin e përbashkët të kryeministrit Agim Çeku, komandantit të KFOR-it, Roland Kater dhe komisionarit të policisë ndërkombëtare, Stiven Kurtis me kryetarët e komunave të Kosovës, është thënë se organet e rendit dhe të sigurisë janë të gatshme të ballafaqohen me të gjitha stituatat e mundshme gjatë kohës së paraqitjes së pakos për status.
XS
SM
MD
LG