Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi Negociues i Kosovës ka premtuar sot transparencë të plotë ndaj opinionit lidhur me propozimin e Ahtisarit për statusin. Ekipi Negociues është i bindur se nuk ka indikacione për trazira apo dhunë që lidhet me shpalosjen e pakos së Ahtisarit, por zëdhënësi Skënder Hyseni i quajti të dobishme thirrjet për qetësi në këto ditë.
Ai tha se pas marrjes së pakos, Ekipi i Unitetit do ta shqyrtojë me seriozitetin më të madh përmbajtjen e saj dhe do të jap komentet e veta.
Ndërkohë kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës dhe anëtar i Ekipit Negociues, Hashim Thaçi ka takuar sot shoqatat e veteranëve të luftës së UÇK-së, të cilët kanë paralajmëruar shprehje të formave të pakënaqësisë qytetare në rast se propozimi i Ahtisaarit nuk do të përfillë vullnetin e popullit dhe siç është thënë vlerat e luftës së UÇK-së.
XS
SM
MD
LG