Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku tha se pas përcaktimit të statusit të Kosovës kompetencat e UNMIK-ut do t'i marrin institucionet e Kosovës, përderisa misioni ndërkombtarë do të mbikqyrë punën e tyre dhe zbatimin e rezolutës së re apo marrëveshjen për Kosovës.
Këto komente kreu i Qeverisë i ka bërë pas takimit të rregullt me Torbjorn Sohlstrom, përfaqësues special i Havier Solanës për Kosovën.
Ndërkaq, Torbjorn Sohlstrom, ka pohuar se Bashkimi Evropian do të jetë i angazhuar me programet e asistencës që t'a ndihmojë Kosovën për të ecur drejt integrimit evropian.
XS
SM
MD
LG