Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Komandanti i Përgjithshëm i NATO-s, gjenerali John Craddock, i ka paralajmëruar shqiptarët dhe serbët e Kosovës që të mos jenë të dhunshëm në kohën kur Martti Ahtisaari do ta shpallë planin e tij për statusin.
"Shpresoj që nuk do të ketë kurrfarë trazirash lidhur me atë se si njerëzit do ta presin planin për statusin e ardhshëm", ka thënë Craddock për Associated Press.
XS
SM
MD
LG