Ndërlidhjet

UASHINGTON


Raporti më i ri i shërbimit amerikan të zbulimit tha se situata në Irak është e rrezikshme, ndërsa dhuna ka tejkaluar edhe rrezikun që Al Kaida paraqet për qëllimet e Shteteve të Bashkuara.
Në raportin prej 90 faqesh, thekse nga i cili botoi Washington Post, thuhet se nuk është e sigurtë nëse liderët irakianë do të mund t'i kapërcejnë ndarjet sektare për ta luftuar ekstremizmin dhe themeluar institucionet funksionale shtetërore.
XS
SM
MD
LG