Ndërlidhjet

PARIS


Franca e ka mbështetur propozimin për statusin e Kosovës, të prezantuar sot nga Martti Ahtisaari në Prishtinë dhe Beograd, duke u bërë thirrje të dyja palëve të angazhohen në mënyrë konstruktive për gjetjen e zgjidhjes. Në një komunikatë të Ministrisë së Jashtme Franceze thuhet se "propozimi është i 'ekuilibruar' dhe se për qëllim ka krijimin e një shoqëri demokratike dhe shumë-etnike, në të cilën do të respektohen të drejtat e pakicave".
XS
SM
MD
LG