Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kisha Ortodokse e Serbisë e ka kritikuar planin e të dërguarit të posaçëm të Kombeve të Bashkuara, duke thënë se Ahtisaari nuk ka të drejtë "të japë" Kosovën.
"Kisha Ortodokse e Serbisë nuk ka vërejtje që Martti Ahtisaari të japë atë që është e tij, por atë askush nuk e ka autorizuar atë që ta japë Kosovën", thuhet në komunikatën që transmeton AFP.
Kosova është pjesë integrale e Serbisë, dhe ky status mund të ndryshojë vetëm me pëlqimin e Serbisë dhe ndryshimin e kushtetutës së saj", thuhet në komunikatën e kishës Ortodokse në Beograd.
XS
SM
MD
LG