Ndërlidhjet

SHKUP


Anëtari i Ekipit Negociator të Kosovës Hashim Thaçi, sot u ka prezantuar autoriteteve në Shkup përmbajtjen e pakos së Martti Ahtisaarit për statusin e ardhshëm të Kosovës,
Kryeministri Nikolla Gruevski tha se plani i Ahtisaarit është i pranueshëm për Maqedoninë.
Kreu i Partisë Demokratike të Kosovës Hashim Thaçi gjithashtu ka falënderuar Qeverinë e Maqedonisë për qëndrimin rreth statusit të Kosovës.
Thaçi dhe Gruevski kanë konkluduar se stabiliteti në rajon është interes jo vetëm i Kosovës, por edhe i Ballkanit në përgjithësi.
XS
SM
MD
LG