Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shtetet e Bashkuara të Amerikës besojnë se propozimi i Ahtisarit për zgjidhjen e statusit të Kosovës është i shkëlqyeshëm dhe meriton përkrahje të plotë, ka pohuar sot në Prishtinë i dërguari amerikan për statusin e Kosovës, Frank Wisner. Ai ka siguruar Presidentin dhe Ekipin e Negociues të Kosovës se sugjerimet e tyre lidhur me pakon e Ahtisarit do të merren në konsideratë gjatë fazës së ardhshme të konsultimeve në Vjenë, ndërkaq qytetarëve të Kosvës u ka dërguar mesazhin se propozimi final për statusin i cili do t'i drejtohet Këshillit të Sigurimit, nuk do t'i zhgënjejë.
XS
SM
MD
LG