Ndërlidhjet

UASHINGTON


Afganistani dhe Pakistani do të kenë rritje të ndihmave nga Shtetet e Bashkuara sipas propozimit të presidentit George Bush për buxhetin për vitin fiskal 2008.
Propozimi i Bushit, rekomandon poashtu rritjen e ndihmave për Kosovën në më shumë se 150 milionë dollarë. Duke komentuar propozimin për buxhetin për vitin e ardhshëm George Bush deklaroi.
"Prioritet i yni është që t'i mbrojmë qytetarët amerikanë, poashtu të sigurohemi se trupat tona i kanë të gjitha mjetet që u duhen për t'a kryer punën e tyre. Ndër prioritetet tjera janë edhe edukimi dhe sigurimet shëndetësore", tha Bush.
XS
SM
MD
LG