Ndërlidhjet

UASHINGTON


Një raport i brendshëm i Departamentit të Mbrojtjes i ka fajësuar zyrtarët civilë të mbrojtjes për ekzagjerimin e lidhjeve ndërmjet Irakut të Saddam Husseinit dhe Al Kaidës.
Raporti i zyrës së inspektoratit të përgjithshëm të Departamentit të Mbrojtjes, e nënvizon rolin e ish nënsekretarit të Mbrojtjes, Douglas Feith për zhvillimin dhe lëshimin e informatave "të dyshimta", që janë përdorur për të arsyetuar invazionin në Irak.
Pjesë nga raporti i bëri publik senatori Carl Levin, kryesues i Komitetit të Forcave të Armatosura.
XS
SM
MD
LG