Ndërlidhjet

LONDËR


Biznesmeni miliarder Richard Branson dhe ish nënpresidenti amerikan Al Gore sot shpallën se kanë themeluar një çmim që do të ndahet për inovacionet, të cilat që do të reduktonin efektet e serës.
Çmimi Sfida e Tokës me vlerë 25 milionë dollarë, do t'u jepet individëve apo grupeve, që do të zbulojnë mënyrat për të reduktuar emisionet e dioksid karbonit, të cilat shkaktojnë ngrohjen globale.
Al Gore e quajti luftën kundër ngrohjes globale "sfidë të njerëzimit".
XS
SM
MD
LG