Ndërlidhjet

BANJA LLUKË


Policia ka bastisur shtëpinë dhe zyret e bankierit serb të Bosnjës, Radovan Bajiq, i dyshuar se ka ndihmuar Stojan Zhuplaninin, njërin nga gjashtë personat e kërkuar nga Tribunali i Hagës për krime të luftës. Bastisja në Banja Llukë ishte urdhëruar nga një gjyq i Bosnjës. Stojan Zhuplanin është i akuzuar për krime të luftës kundër myslimanëve dhe kroatëve në Bosnjën perëndimore gjatë luftës së viteve 1992 – 1995.
XS
SM
MD
LG