Ndërlidhjet

OTAWA


Një raport i ri i Senatit të Kanadasë thotë se misioni ushtarak i NATO-s në Afganistan po përballet me probleme dhe ka pak gjasa për sukses, përveç nëse vendet e NATO-s nuk japin më shumë trupa dhe burime për t'i mundur kryengritësit dhe stabilizuar vendin.
Raporti i hartuar nga komiteti për çështjet e Sigurisë dhe të Mbrojtjes, sugjeron se Kanadaja duhet ta shqyrtojë tërheqjen e 2.500 ushtarëve të saj, nëse aleatët e NATO-s së shpejti nuk dërgojnë një forcë stabilizuese "dukshëm më të madhe" në Afganistan.
XS
SM
MD
LG