Ndërlidhjet

BEOGRAD


Një delegacion i serbëve të Kosovës do të bisedojë në Beograd me përfaqësuesit e pushtetit dhe udhëheqësit e partive parlamentare për bisedimet konsultative në Vjenë dhe statusin e Kosovës.
"Do të kërkojmë qasje konstruktive ndaj Kosovës, formim të shpejtë të qeverisë, dhe do të insistojmë që ekipi ynë në Vjenë të ketë qëndrime të forta ndaj planit të Ahtisaarit, i cili është i papranueshëm në tërësi", tha kryetari i Këshillit Nacional serb Millan Ivanoviq.
XS
SM
MD
LG