Ndërlidhjet

TOKIO


Japonia i ka vendosur sanksione Iranit, përfshirë ngrirjen e disa aseteve financiare në përpjekje për të bllokuar zhvillimin e programit bërthamor të Iranit.
Masat parashohin ngrirjen e aseteve financiare të 10 entiteteve dhe 12 individëve, të përfshirë në programin bërthamor të Iranit, pastaj ndalimin e transferit të materialeve, teknologjisë dhe fondeve që mund të mbështesin aktivitetet bërthamore.
XS
SM
MD
LG