Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë Vojisllav Koshtunica tha se ekipi negociator i Beogradit, në bisedimet konsultative në Vjenë do te jetë "tejet konstruktuv", por do t'i kontestojë të gjitha qëndrimet, me të cilat shkelet sovraniteti i Serbisë.
"Të gjitha qëndrimet tona janë të bazuara në Kushtetutën e Serbisë, Kartën e KB-ve dhe parimet e njohura universale, mbi të cilat mbështeten rendi, paqja dhe stabiliteti ndërkombëtar", ka thënë Koshtunica për mediat vendore.
XS
SM
MD
LG