Ndërlidhjet

VJENË


Zëvendës shefi i misionit amerikan në OSBE, Kyle Scott tha se Shtetet e Bashkuara besojnë se plani i Ahtisaari-t është i balancuar, korrekt dhe njeh nevojën për të dyja palët që t'i afrohen njëra-tjetrës.
"Ne nuk jemi të gjithfuqishëm që t'i zgjidhim problemet e të dyja palëve, e as nuk duhet që t'a injorojmë përgjegjësinë tonë për të parandaluar rajonin që të mos zhytet në një konflikt të ri", ka thënë Scott.
XS
SM
MD
LG