Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i NATO-s për Evropën juglindore sot e viziton Kosovën.
Admirali Harry Ulrich, komandant i Komandës së Përbashkët të NATO-s në Napoli, do të takohet me udhëheqësit vendorë dhe ndërkombëtarë, si dhe do t'u bëjë një vizitë trupave paqëruajtëse të KFOR-it.
XS
SM
MD
LG