Ndërlidhjet

NJU JORK


Xhejm Kameron, regjisor i filmit "Titanik" në një dokumentar të realizuar së fundi pretendon se mund të ketë gjetur varrin e Jezu Krishtit. Kameron në film thotë se është e mundur që Jezui të ketë pasur grua dhe një djalë.
XS
SM
MD
LG