Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zyrtari i Partisë Liberal Demokrate Nenad Prokiq ka deklaruar se Serbia duhet e para ta njohë pavarësinë e Kosovës "pas 100 vitesh të politikave të gabuara të pushtetit" serb në këtë pjesë të shtetit.
"Ne duam të bëjmë partnerë dhe miq nga banorët shqiptarë të Kosovës për shekullin 21", ka thënë Prokiq.
Lidhur me takimet e Vjenës, Prokiq tha se ato "nuk do të ndryshojnë shumë situatën, dhe se ajo që thotë Ahtisaari, do të shkrihet në Kushtetutën e Kosovës".
XS
SM
MD
LG