Ndërlidhjet

VJENË


Vazhdojnë në Vjenë bisedimet mes Prishtinës dhe Beogradit për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare.
Kreu i delegacionit të Kosovës, Ylber Hysa në përfundim të pjesës së parë të takimit tha se mbështesin propozimin e kryenegociatorit Ahtisaari se policia e Kosovës në bashkëpunim me forcat ndërkombëtare do mbrojë monumentet kulturore dhe fetare.
ndërsa përfaqësuesit e Serbisë Batakoviç dhe Kojen thanë se në parimet bazë nuk ka dallime. Por kanë shtuar se mbrojtja duhet bërë nga policë të specializuar serbë në bashkëpunim me forcat ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG