Ndërlidhjet

PARIS


Shkencëtarët nga vende të ndryshme të botës do të fillojnë studimin më të madh rreth rajoneve polare të rruzullit tokësor. Projekti do të vazhdojë deri në vitin 2009, dhe në të janë të përfshirë rreth 50 mijë njerëz.
XS
SM
MD
LG