Ndërlidhjet

TBILISI


Ukraina duhet të ngrejë muzeumin e pushtimit sovjetik, tha presidenti i këtij vendi Viktor Jushçenko. Ai theksoi se një muzeum i tillë duhet ngritur për "hir të gjyshërve, stërgjyshërve, por dhe nipërve tanë".
Presidenti i Ukrainës i bëri këto komente në Gjeorgji ku po zhvillon një vizitë zyrtare.
XS
SM
MD
LG