Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përpjekja e sotme e një grupi të politikanëve serbë të Kosovës për ta themeluar Kuvendin Popullor Serb në Kosovë ka dështuar meqë qytetarët serbë në Graçanicë nuk kanë lejuar formimin e këtij organi pa miratimin e Beogradit. Organizatorët Oliver Ivanoviq, Gojko Saviq dhe Rangjel Nojkiq kanë thënë se qëllimi i tyre ishte bashkimi dhe organizimi i serbëve para mbylljes së bisedimeve për statusin e Kosovës. Të pranishëm ishin edhe shefat e zyrave të Britanisë, të Gjermanisë dhe të Francës.
XS
SM
MD
LG