Ndërlidhjet

PRAGË


Me qëndrimin e sotëm në Beograd, ndihnmës sekretari amerikan i shtetit, Daniel Fried e fillon turneun e tij ballkanik. Pos Beogradit, zoti Fried vizion edhe Prishtinën dhe Shkupin. Para vizitës në rajon, ai ka deklaruar se asnjë zgjidhje për statusin e Kosovës nuk do të jetë ideale dhe pa rrezik, por ka shprehur bindjen se i dërguari i Kombeve të Bashkuara, Martti Ahtisaari para Këshillit të Sigurimti "me siguri do të dalë me propozimin më të mirë të mundshëm, që Shtetet e Bashkuara do ta mbështesin".
XS
SM
MD
LG