Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ndihmës sekretari amerikan i shtetit Daniel Fried sot do të qëndrojë në Kosovë. Fried do ta fillojë vizitën me takimin në Zveçan me kryetarët e komunave të Zveçanit, Leposaviqit dhe Zubin Potokut.
Daniel Fried vjen në Kosovë nga Beogradi, ku e ripërsëriti qëndrimin e Shteteve të Bashkuara se plani i KB, i hartuar nga Martti Ahtisaari është "i drejtë dhe i baraspeshuar", ndërsa nga udhëheqësit serbë dhe shqiptarë kërkoi që të gjejnë një zgjidhje.
XS
SM
MD
LG