Ndërlidhjet

LONDËR


Një mijë gazetarë dhe punonjës tjerë të mediave janë vrarë në dekadën e fundit. Ky është konkluzion i raportit të publikuar sot nga organizata për media, Instituti Ndërkombëtar për Siguri të Gazetarëve.
Raporti bazohet në të dhënat e viteve 1996 deri në vitin 2006. Në të thuhet se Iraku është vendi më i rrezikshëm për gazetarët e pastaj vijnë Rusia dhe Kolumbia.
XS
SM
MD
LG