Ndërlidhjet

UASHINGTON


Në Senatin e Shteteve të Bashkuara ka arritur një propozim ligj për mbështetjen e zgjerimit të mëtejmë të NATO-s. Propozimi i paraqitur nga senatori republikan Richard Lugar kërkon që NATO-ja të reagojë shpejtë në mënyrë që Shqipëria, Kroacia, Maqedonia, Gjeorgjia dhe Ukraina të bëhen anëtare të plota të aleancës.
XS
SM
MD
LG