Ndërlidhjet

UASHINGTON


Mbreti i Jordanisë Abdullah tha sot se Shtetet e Bashkuara të Amerikës duhet të marrin rol udhëheqës në krijimin e kushteve për paqe të përhershme ndërmjet Izraelit dhe palestinezëve.
"Kam ardhur tek ju në një moment të rrallë dhe historik, kur ekziston dëshira ndërkombëtare për të t'i dhënë fund katastrofës izraelito-palestineze. Besoj se Amerika me vlerat e saj dhe përgjegjësinë morale, duhet të ketë rolin qëndror" tha Abdullah në një takim të përbashkët të Kongresit Amerikan.
XS
SM
MD
LG