Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush u nis për një turne një javor në Amerikën Latine, që synon forcimin e marrëdhënieve me rajonin.
Turneu i parasheh ndalesat në Brazil, Uruguay, Kolumbi, Guatemala dhe Meksikë.
Pritet që Bush dhe udhëheqësit latino-amerikanë të diskutojnë çështje të ndryshme, përfshirë strategjitë kundër trafikimit të drogës, frenimt të varfërisë dhe mënyrat për përmirësimin e bashkëpunimit në fushën e energjisë.
XS
SM
MD
LG