Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zyra Federale e Hetimeve, FBI ka keqpërdorur pushtetin duke kontrolluar në mënyrë të paligjshme në një numër rastesh të dhënat e bisedave telefonike, të ardhurave financiare dhe informacione të tjera për jetën private të njerëzve. Ky ka qenë përfundimi i Departamentit të Drejtësisë, që ka shtuar se megjithatë këto sjellje nuk kanë qenë të qëllimshme.
XS
SM
MD
LG