Ndërlidhjet

UASHINGTON


Gjatë fundjavës zyrtraët ushtarakë kanë pasur seanca dëgjimore për tre të burgosur në Guantanamo. Në mesin e tyre ka qenë dhe Kalid Sheikh Mohamed, i akuzuar si një nga ideatorët e sulmeve terroriste të 11 shtatorit. Seancat në fjalë do vendosin nëse të burgosurit janë "luftëtarë të armikut". Në një rast të tillë ata do gjykoheshin nga gjykatat ushtarake.
XS
SM
MD
LG