Ndërlidhjet

GJENEVË


Ministri i Jashtëm i Serbisë Vuk Drashkoviq tha sot në Gjenevë se ndryshimi i kufinjëve të Serbisë do të paraqiste shkelje të të drejtave të popullit serb.
"Nëse popullit serb me dhunë i ndryshohen kufinjtë e shtetit të njohur ndërkombëtarisht, Serbisë, kjo do të paraqiste shkeljen më masive dhe më të rëndë të të drejtave të tyre të njeriut, të garantuara me Kartën e Kombeve të Bashkuara" tha Drashkoviq, i cili u takua në Gjenevë me komesaren e Kombeve të Bashkuara për të drejtat e njeriut Luiz Arbur.
XS
SM
MD
LG