Ndërlidhjet

MEKSIKO


Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës George Bush arriti në Meksikë, vendi i fundit që viziton, në turneun e tij në Amerikën Latine. Me homologun Felipe Calderon, ai pritet të diskutojë rreth çështjeve të ndieshme që kanë të bëjnë me emigracionin dhe trafikun e drogës.
Bush arriti në Meksikë nga Guatemala.
XS
SM
MD
LG