Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi Negociues ka raportuar sot para Kuvendit të Kosovës mbi përmbylljen e procesit për statusin.
Presidenti Fatmir Sejdiu dhe anëtarët tjerë të delegacionit, thanë se presin që Ahtisaari bashkë me dokumentin e tij final, t’i dorëzojë gjatë ditës së sotme Këshillit të Sigurimit edhe rekomandimin e tij politik për pavarësinë e Kosovës, si zgjidhje për statusin e saj.
XS
SM
MD
LG